Onze producten

Automatiseringsoplossingen voor het fysieke en digitale reinigings- en sterilisatieproces van medisch instrumentarium

Reinigen, steriliseren en het gereedmaken van medisch instrumentarium voor operaties is een essentieel proces binnen de zorg. Hoe structureren we de instrumentarium- en informatiestroom in een complex proces waarbij zowel menselijk arbeid als machines worden toegepast? Hoe steriliseren we in batches en houden we overzicht in het proces? Wat is de actuele status en hoe wordt een spoedoperatie afgehandeld?

Om het proces te beheersen, te automatiseren en daarnaast ook de betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en werkplezier te verbeteren heeft BOIKON het Medische CSA Automatiseringsplatform ontwikkeld. Dit is een platform voor de automatisering van het fysieke en digitale logistiek proces van medisch instrumentarium in centrale sterilisatie afdelingen (CSA) en diensten (CSD).

Met het platform wordt automatisering van het sterilisatieproces mogelijk gemaakt met als resultaat een toekomstbestendig, ergonomische en efficiënt werkproces. Tevens fungeert het software ook als interface tussen het bovenliggende ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS) en de onderliggende automatiseringsoplossingen.

  • Logistieke intelligentie
  • Opslag en bufferen
  • Samenstellen sterilisatiebatches
  • Ergonomische werkstations
  • Intelligent intern transport
  • Distributie OK’s / afdelingen

Wij kunnen deze totaaloplossing, welke resulteert in een efficiëntieverbetering van 40% van de gehele afdeling, op maat aanbieden/leveren zonder dat u zelf hoeft te investeren op basis van het servitization model (pay-per-use)

 

FOSKE Free

FOSKE Move

"Maak kennis met onze medische automatiseringsoplossingen!" Jan Groothedde +31 594 517 524 Neem contact op!