Over FOSKE


De automatiseringsprocessen van FOSKE helpt u om de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van reiniging en sterilisatie van medisch instrumentarium te waarborgen, en maakt werk op de sterilisatieafdeling voor iedereen veiliger, gezonder – en leuker. Ontdek hoe u met FOSKE uw ziekenhuis op voorsprong zet.

FOSKE automatiseert product- en informatiestromen en optimaliseert het werkproces en de werkstations op Centrale Sterilisatieafdelingen (CSA). We combineren innovatieve robot-, vision- en track & trace-technologie om de hoogst haalbare kwaliteit, efficiency en flexibiliteit te realiseren. Maar ook minstens zo belangrijk: door het aantal loopbewegingen te verminderen, instrumentennetten via liftsystemen automatisch te verwerken en de werkplek lean en ergonomisch in te richten, verhogen we de ergonomie en het werkplezier op de afdeling.

De automatisering van een CSA met FOSKE past volledig in het streven naar toekomstbestendige gezondheidszorg. Het beter beheersbaar maken van het sterilisatieproces leidt tot een efficiencyslag die kan oplopen tot 40%. De sta- en zitwerkplekken zijn comfortabel en ergonomisch ingericht, zodat het werk op een verantwoorde wijze verloopt. Zo garandeert FOSKE kwaliteit op elke CSA.

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.